Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

V desátém týdnu tipovačky byl nejlepší ozrok

napsal briza 14.03.2016

Uplynulý týden byl poněkud netradiční, jelikož se tipovaly i mužský a ženský turnaj v Indian Wells, které vyvrcholí až v příštím týdnu. Zápasy z těchto turnajů se do týdenního turnajů započítávaly, ale vzhledem k tomu, že šlo převážně o utkání úvodních kol, tak k velkým rozestupům mezi hráči nedošlo a těmto turnajům se budeme podrobněji věnovat až příští týden. Tipovačka.

Tričko Protenis

Kromě výše zmíněných gigantických podniků se tipovaly ještě dva challengery. Ten větší z nich se hrál v mexické Pueble. Zde většina tipujících věřila na vítězství Beckerovi, ale jak už tomu občas na latinskoamerických turnajích bývá, vyplatilo se spíše zkoušet překvapení. Tato taktika se maximálně vyplatila LUISovi, který nejen, že uhádl vítězství Struvaye, ale mimo jiné trefil i postup Milojeviće či Krstina do čtvrtfinále.

Ani v Jönköpingu se favoritům nedařilo. Z nasazených hráčů uhrál dvě kola pouze Struff. Z vítězství se tak mohl radovat davis, který jako jediný předpověděl triumf Golubeva. Na třetím místě skončil ozrok, jenž těžil zejména z postupu Khachanova do finále. Ozroka i díky bodům z tohoto turnaje nakonec celkově zvítězil v týdenním pořadí. Gratulace!

V průběžném pořadí tipovačky za rok 2016 vedoucí pozici opustil Plitti, který natipoval pouze challengery a propadl se až do druhé desítky. Jeho místo zaujal jiri.dobrusky, druhý je kuzelkar a na bronzovou pozici se posunul sisa92.

Top ten tipovačky 2016 po 10. týdnu
1. jiri.dobrusky 2060
2. kuzelkar 2057
3. sisa92 2045
4. Vencano 2038
5. radimd 2034
6. MEKY 2029
7. Karol.Velky 1997
8. cagos 1980
9. Andr3w 1955
10. ivan66 1945

36



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)